Specials.

Specials

Proline_onthaakmat

Ons specialisme van hoogwaardig industrieel confectioneren heeft ons op nieuwe terreinen gebracht waarbij confectioneren eveneens belangrijk is voor het functioneren of afwerken van een product. Deze terreinen vragen exclusief maatwerk waar Hucle zijn expertise kan toepassen zoals overnachtingtenten, snel opzetbare werktenten, speciale tentoonstellingsattributen, onthaakmatten voor vissers, terrasoverkappingen, windschermen, windbreekgaas, zwembadafdekkingen en gespecialiseerde reistenten, waarvan er zelfs gebruikt zijn op de Himalaya op ruim 8000 meter hoogte!

Himalaya_K2.jpg

Yak ’n Yeti avontuur

Avonturier Wim Harskamp organiseerde en beklom als eerste Nederlander, langs de zuidwest wand, de K2 in de Himalaya. Hij heeft jammer genoeg de top niet weten te bereiken. Zijn internationale expeditie was uitgerust met een tiental speciale tenten gemaakt door Hucle.

De eisen aan zulke tenten zijn bijzonder. Dat komt door de extreme omstandigheden van koude en wind.
Zo was het inwendige van het koepeldak behandeld met een zilvercoating. De ritsen werden op speciale wijze ingenaaid want het kan daarboven onaangenaam waaien.

Domaine l’Huy

Het Domaine l’Huy Préau in midden Frankrijk is een inspirerende en romantische omgeving.
Daar kunt u zich onthaasten en tegelijk ontplooien met kunstzinnige workshops.

img216_preau

De gasten worden op een bijzondere wijze ondergebracht in een 25 tal tenten van een speciale vormgeving, passend bij het concept van Préau.

De eigenaren zijn enthousiast over de werkwijze van Hucle: “praktisch, deskundig, inspelend op de klantbehoefte en een goede partij om mee samen te werken.”

De eigenaren nu: “De tenten zijn ondertussen een belangrijk onderdeel van ons imago geworden, onze gasten waarderen ze enorm.Ze staan op houten vlonders, hebben elektriciteit, goede bedden en echt meubilair.Het totaal is een heerlijke plek, tussen kamperen en een kamer in.”

Neem een teugje inspiratie, bezoek Domaine l’Huy Préau en ga er ook eens onthaasten in een tent van Hucle.

Bruns BV Bergeijk

“In onze branch is ieder project eenmalig en uniek. De toeleverancier waarmee wij werken moet veel kennis en kunde bezitten, flexibel in zijn productie zijn en een gevleugeld idee kunnen omzetten in een concrete oplossing. Dergelijke projectspecialiteiten zijn bij Hucle op z’n plaats.”

Bruns BV te Bergeijk is internationaal vermaard als inrichter van musea, informatiecentra, science centra en maker van presentatiemodellen. Het vergt grote inventiviteit van Bruns, van ontwerpers en van toeleveranciers om te voldoen aan de specifieke eisen van een project.

René Jamers: “Eén ding staat vast. Geen project is hetzelfde, iedere product is eenmalig en gelegenheid om `even iets te proberen’ is er niet bij. Iedere betrokkene moet varen op de kennis en de deskundigheid van zijn vakgebied. Bij Hucle is dat `meteen raak schieten’. Of we daar nu komen met bijzonder stikwerk, moeilijke stofpatronen of aparte materialen, bij Hucle leeft men zich in. Dan komt er altijd een innovatieve oplossing. Het zijn echte meedenkers en probleemoplossers.”

 

Herschaalde_kopie_van_IMG_2766Herschaalde_kopie_van_IMG_2768Herschaalde_kopie_van_IMG_2776

Back to Top