Profiel.

profiel-slider-1
home-slider-6
home-slider-7

Het bedrijf

Hucle is gestart in 1987 met het confectioneren van technische doeken. Hierbij hebben we ons ontwikkeld tot een partner voor de bewerking van uw technisch textiel. Waar de klanten van oudsher afkomstig zijn uit de glastuinbouw, heeft Hucle zijn klantenkring uitgebreid tot onder andere de agrarische sector en de industrie. Doordat binnen deze gebieden veel kennis en expertise is ontwikkeld, is het tevens mogelijk om deze kennis toe te passen binnen specialistische deelgebieden zoals bijvoorbeeld het confectioneren van tenten die gebruikt worden tijdens extreme weersomstandigheden.

Mogelijkheden

De productiewerkzaamheden worden uitgevoerd in een moderne productielocatie in Westerhoven, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende machines voor het uitvoeren van de bewerkingen. De aanwezigheid van verschillende machines zoals bijvoorbeeld industriële naaimachines, thermische las- en sealmachines, kousenmachines of op- en afwikkelbokken, maken het mogelijk om een ruim assortiment aan toepassingen aan te kunnen bieden. Kijk voor meer mogelijkheden bij uw desbetreffende branche.

Tevens kunnen vaste klanten tegen een geringe vergoeding hun technische doeken aan de rol bij ons in consignatie geven. Mede daardoor kunnen wij hen vlot leveren en nog voldoen aan last-minute maatvoering.

Advies

Als partner is het voor ons belangrijk u van goed advies te kunnen voorzien, hierbij maken we gebruik van onze expertise in maatwerk en projectwerk. Een uitdaging zullen we niet uit de weg gaan maar met plezier tegemoet zien. Alles is bespreekbaar!

Samen met u zoeken wij naar een passend antwoord op uw vraag. Doordat flexibiliteit één van de kernwaarden is binnen de organisatie, is het mogelijk om te zorgen voor een snelle levering, het zorgen voor advies op maat en het aanpassen van de productie op uw vraag. Voor advies op maat kunt u contact opnemen d.m.v. van het contactformulier.

Innovatie

De huidige ontwikkelingen binnen de gebieden waar onze afnemers actief zijn, zorgen ervoor dat wij veel aandacht aan innovatie besteden om u nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan ontwikkeling op het gebied van het te gebruiken textiel of de ontwikkeling van machines voor het waarborgen van de snelle levering. Alle machines worden in samenwerking met machinebouwers ontwikkeld en voldoen aan de Europese veiligheidsvoorschriften.

Wie is Hucle

Onze staff:

Peter Cleven

Directeur

Mede-oprichter

Annie Cleven-Hurkmans

Directeur

Mede-oprichter

Lizeth van Beijsterveld

Office manager

Nico Cleven

Mede-eigenaar

Han Cleven

Mede-eigenaar
Back to Top