Nieuws.

Nieuws

Bedrijfspresentatie Hucle

In samenwerking met STIMS Media, die eerder de opnames hebben verzorgd voor Ondernemen doen we Zo en nu de beelden hebben verwerkt voor de bedrijfspresentatie, kunnen we u een kijkje geven binnen ons bedrijf. Deze bedrijfsfilm geeft een korte impressie van het bedrijf zelf, de ondernemer, het personeel en de werkwijzen.

Topsport en ondernemerschap komen samen bij Ondernemen doen we Zo!

25 mei 2015

Zondag 24 mei 2015 was het zover, de tweede uitzending waarin directeur Peter Cleven tafelgast was bij het programma Ondernemen doen we Zo. Samen met Nederlands meest succesvolle paralympische sporter ooit, rolstoeltennisster Esther Vergeer, volgde hier een gesprek aan tafel waarin topsport en ondernemen bij elkaar samen kwamen. Heeft u deze aflevering gemist? Bekijk de beelden nu hier terug.

Bron foto: www.telegraph.co.uk

Uitzending Ondernemen doen we Zo gemist?

21 mei 2015

ondernemen-doen-we-zoMocht u de uitzending hebben gemist van afgelopen zondag 17 mei, dan kunt u de uitzending hier terugkijken. Doordat er veel beeldmateriaal voor deze uitzending is verkregen, zal Hucle niet alleen in deze uitzending van Ondernemen doen we Zo te zien zijn, maar ook in de volgende uitzending op zondag 24 mei.

Ondernemen doen we Zo, 24 mei 2015, 9.00 uur, RTL7

Hucle in uitzending Ondernemen doen we Zo!, RTL7

ondernemen-doen-we-zo

6 mei 2015

Op zondag 17 mei zal Hucle nader bekeken worden in het programma Ondernemen doen we Zo op RTL7. Hierbij zal u een kijkje kunnen nemen op de productielocatie in Westerhoven. Tevens zullen interviews plaatsvinden met eigenaar Peter Cleven, medewerkster Lizeth van Beijsterveld en opdrachtgever Alweco.

Ondernemen doen we Zo, 17 mei 2015, 9.00 uur, RTL7

Airtex-system een onderdeel van Hucle!

nieuws-1
24 april 2015

Airtex-system is een onderdeel van Hucle geworden. Airtex-system is gespecialiseerd op het gebied van textiele luchtverdeling. Hucle verzorgde de productie van Airtex voorheen, maar neemt daarbij nu ook de inmeting, berekening en het onderhoud van de textiele luchtkanalen en ventilatiepanelen voor zijn rekening.

De producten van Airtex-system staan bekend om zijn uitstekende kwaliteit textiel wat op zo’n manier is geweven dat er geen textieldeeltjes in de ruimte terecht kunnen komen. Tevens is er een Bio-Active variant die niet alleen de ingeblazen lucht filtert, maar daarbij ook bacteriën doodt.

Back to Top